2010-01-14 13:30:17• hírek • Gozner Gertrud

Súlyosan megsérült az áldozat

Tragikus közúti baleset történt január 13-án este hét óra körül Szatmárnémetiben az I.C. Bratianu sugárúton, amelynek során egy férfit súlyos sérülésekkel szállítottak be a kórházba.

A baleset a Corvinilor és az I.C. Bratianu utcák kereszteződésében történt. A Szatmár Megyei Rendőrségi közlemény szerint egy Dacia márkájú személygépkocsi a kereskedelmi líceum felől közeledve az útkereszteződésben nem adta meg az elsőbbséget a sugárúton közeledő autónak, és összeütközött egy szabályosan haladó Mercedes típusú járművel.

Az ütközés következtében a Mercedes kisodródott az úttestről, és a sarkon álló fagylaltos bódénak hajtott, miközben egy arra járó személyt is elsodort. Mindkét sofőrt, a Daciat vezető 36 éves P. Gabrielt és a Mercedes vezetőjét, a 18 avasfelsőfalui R. Ioant is megszondáztatták a rendőrök, azonban leheletükben nem mutattak ki alkoholt.

Az áldozatot, a 45 éves R. Ioan-t súlyos állapotban szállították be a megyei kórházba. A férfi számos zúzódást és nyílt törést szenvedett, ezért azonnal megoperálták. A járókelők a mai nap folyamán is többször is megálltak az összetört fagylaltos bódé előtt, azt kutatva vajon mi okozhatta ezt a rongálást benne. A rendőrség tovább folytatja a részletek tisztázását a baleset ügyében.


Az ütközéstől összetört a sarkon álló fagyisbódé is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: